Wrights Road Residence

This contemporary mountain home is brought to life by using layers of warm LEDs, fluorescents, and incandescent sources to enhance the architectural features and create a soothing environment. Used as a full time residence by the Architect and his family, the lighting design needed to be flexible to accommodate rotating art pieces and family treasures. A large entertaining Great Room, Family Den with Children’s Library and worktable and a working office are all part of this unique home. Focal points in the entry, and stair are complimented with custom chandeliers and custom wall and ceiling details.

Location

Aspen, CO

Awards

IES Illumination Design Award – 2014

Credits

Architecture: Charles Cunniffe Architects
Photographer: Steve Mundinger

error: Content is protected !!